Kohottava kasvovoide 50 ml

Osta tämä
  • 22,00 € EUR
100% SSL Secure

DENOVA PRO

Uudistava ja kirkastava hoitolinja

Uudistavan ja kirkastavan hoitolinjan tuotteet perustavat uusimpiin tutkimustuloksiin ihon vanhenemisprosessista.Tuotteiden teho pohjautuu tarkoin valittuihin luonnollisiin ainesosiin, jotka vähentävät ja ehkäisevät juonteita, kohottavat kasvonpiirteitä ja uudistavat ihoa. uositellaan 30+ iholle.

Ihosi haaste:

Iho on menettänyt kimmoisuuttaan ja siinä esiintyy juonteita. Ihon sävy kaipaa kirkastusta. Iho saattaa näyttää väsyneeltä ja tuntua kuivalta.

Vaikuttavat ainesosat:

Puna-apilasta uutetut kasviperäiset hormonit aktivoivat ihon uudistumisprosesseja.

Ne silottavat juonteita ja ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista. Manteliproteiini kohottaa kasvonpiirteitä. Retinol kiinteyttää ja kirkastaa ihoa tehokkaasti.

Tulos:

Näkyvästi kiinteämpi ja pehmeämpi iho. Juonteiden määrä vähenee.

Ihon sävy parantuu. Iho näyttää kirkkaammalta ja uudistuneelta.

Tuotteet:

Uudistava puhdistusmaito 200ml / Cleansing milk

Uudistava alkoholiton kasvovesi 200ml / Toner alcohol-free

Silottava kasvonaamio 60ml / Smoothing mask

Kohottava kasvovoide 50ml / Lifting cream

Uudistava päivävoide 50ml / Day cream

Uudistava yövoide 50ml / Night cream


DENOVA PRO

Parhaat ainesosat: Laboratoriomme tutkivat vuosia ihotyyppien tarpeita ja kullekin ihotyypille parhaiten sopivia ainesosia. Denova Pro -hoitolinjojen aktiiviset ainesosat tarjoavat ihollesi juuri sen tarvitsemaa hoitoa. Valitsimme tuotteisiin tehokkaimpia luonnon ainesosia kuten merilevä, savi, hedelmähapot, mantelihappo, karitevoi, jojobaöljy ja kasviuutteet (mm. ginko biloba, lakritsi, sitruunaruoho ja siitakesieni) ja tehokkaimpia tieteen ainesosia kuten oligopeptidit, hyaluronihappo, nanoteknologiset anti-ageing ainesosat ja hapot (mm. ursoli-, glygoli- sekä salisyylihappo).

Tehokkaat hoidot: Denova Pro -hoitolinjat lähtevät ihotyypin tarpeista. Tuotteet perustuvat tehokkaimpiin aktiivisiin ainesosiin kullekin ihotyypille. Kaikki tuotteet sisältävät korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia. Kaikissa saman linjan tuotteissa on käytetty samoja aktiivisia ainesosia, jotta niiden pitoisuus iholla olisi mahdollisimman suuri. Käytämme tutkittuja hoitomenetelmiä ja tehokkaita kuorintoja. Lisätehoa saat vielä erikoisnaamioilla, imeytettävillä seerumeilla ja täydentävillä hoitotuotteilla. Tuloksena huipputehokkaat hoidot, joilla saat erinomaisia hoitotuloksia.

Suomalaiselle iholle: Denova Pro on laajalti käytetty ja hyvin siedetty hoitolasarja. Sarja sopii hyvin herkkäihoisillekin. Kymmenen vuoden aikana ihoreaktioita on tullut hyvin vähän. Lukuisat asiakkaat ovat kehuneet Denova Pro -tuotteiden sopivuutta heidän iholleen. Kaikissa saman tuotelinjan tuotteissa on käytetty samoja aktiiviainesosia, joten kotihoitotuotteita on helppo suositella hoidon jälkeen. Denova Pro on dermatologisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Moni tuotteista on myös vegaaninen. Olemme lisänneet tiedon tuotetietoihin.