Kiinteyttävä, uudistava ja tehokkaasti kosteuttava kasvohoito aikuiselle iholle. On tieteellisesti todistettu, että Exuviancen hoidot ja tuotteet vähentävät ryppyjä jopa kolmanneksen verran. Hoito toimii ehkäisevästi ja hoitavasti auringon vaurioittamalla, samealla ja elottomalla iholla, jossa esiintyy ohuita juonteita ja ryppyjä, pigmenttimuutoksia, epätasaisuuksia ja laajentuneita huokosia. Täydellinen antiaging-kuuri: toimii ehkäisevästi ja hoitavasti auringon vaurioittamalla, samealla ja elottomalla iholla, jossa esiintyy ohuita juonteita ja ryppyjä, pigmenttimuutoksia, epätasaisuuksia ja laajentuneita huokosia.

Exuviancen liftinghoidolla voidaan vähentää:

suupieliryppyjä
otsaryppyjä
ylähuuliryppyjä

Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa ihonhoitoa. On helpompi säilyttää ihon nuorekkuus ja kimmoisuus hyvällä hoidolla kuin yrittää kääntää kelloa taaksepäin, mutta toisaalta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Alfahydroksihappojen (AHA) on osoitettu ehkäisevän tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, velttoutta, kuivuutta ja pigmenttiläiskiä.

Hoitolassa tehtävä Exuviance-hoito poistaa kuolleet ihosolut, jotka ihon ikääntymisen myötä eivät häviä niin helposti itsestään. Jos ihon pinta on kuiva ja epätasainen, se ei heijasta valoa vaan näyttää harmaalta. Hoitojen ansiosta iho saa takaisin hohteensa. Lisäksi hoito elvyttää ihon uudistumisprosessia, joka hidastuu iän myötä. Myös ihon kimmoisuus ja kiinteys paranevat.

LIFTING-laite kohottaa ihoa stimuloimalla kasvolihaksia. Vaikutukset perustuvat lymfakierron ja ihosolujen toiminnan aktivointiin sekä kasvolihasten tehojumppaan. Myös syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät. Tuloksena ovat kiinteämmät ja nuoremman näköiset kasvonpiirteet.

Muistettavaa:
Kerro ihoterapeutille, jos käytät lääkkeitä, jotka vaikuttavat ihoon. Kerro myös muista seikoista, joilla saattaa olla merkitystä hoidon kannalta.
Parran on hyvä olla ajettu, mutta älä aja sitä samana päivänä, jotta iho ei pistele.
Vältä auringonottoa, sillä hoitoa ei tehdä auringon punoittamalle iholle.
Exuviance-hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona! Kun hoitolahoitoja täydennetään oikeilla kotihoitotuotteilla, tulos on paras mahdollinen.

Sisältää: Pintapuhdistus, ihoanalyysi, booster, AHA-hapotus, ultraäänikäsittely, seerumi, naamio, silmänympärysnaamio, hoitovoide ja kotihoito-ohjeet.